MOTION اسکلت بیرونی کودکان فلج مغزی

با توجه به اینکه ۳۰ درصد کودکان مبتلا به فلج مغزی اصلا قادر به راه رفتن نیستند،‌ نیاز زیادی برای طراحی وسیله‌ای مناسب آنان احساس می‌شود. گروه MOTION‌ با درک این نیاز اقدام به طراحی یک اسکلت بیرونی برای این کودکان نموده است. در ادامه این مقاله از مجله فناوری‌های توان افزا و پوشیدنی با این وسیله بیشتر آشنا می‌شویم.

MOTION

۵۴ درصد کودکان مبتلا به فلج مغزی بدون دریافت کمک راه می‌روند. ۱۶ درصد از کودکان مبتلا به فلج مغزی برای راه رفتن به وسایل کمکی نیاز دارند. ۳۰ درصد نیز در سن پنج سالگی اصلا قادر به راه رفتن نیستند. گروهی به سرپرستی استادان دانشگاه Junia سال‌هاست که برای رسیدگی به این مشکل دور یکدیگر جمع شده‌اند. طرح MOTION برای ساختن اسکلت بیرونی ویژه کودکان فلج مغزی تعریف شده است که اصلا قادر به راه رفتن نیستند.

Luc Masson پدر یک دختر بچه مبتلا به چند نارسایی آرزوی نظاره کردن راه رفتن دخترش را دارد. وی ده سال پیش با گروه Junia آشنا شد. سپس پژوهشگران بر کاربرد این پژوهش‌ها به عنوان یک مقدمه برای ساخت وسیله‌ای کاملا کاربردی متمرکز شدند. ده سال پیش آنان موفق شدند نخستین کمک هزینه برای این پژوهش را دریافت کنند. این آغاز طرح MOTION بود.

در آن زمان  گروه با برنامه Interreg 2 Sea همکاری می‌کردند. این برنامه برای پشتیبانی مالی طرح‌های مختلف در بریتانیا،‌ فرانسه، هلند و بلژیک تعریف شده است. هدف اصلی تعریف بستری برای رشد نوآوری در این مناطق است. به خصوص پژوهش‌های دانش محور امکان ادامه آن در دراز مدت وجود دارد. در مورد طرح MOTION یک گروه خاص تعریف شده است.

اسکلتی بیرونی برای رسیدگی به مشکلات فنی

ساخت یک اسکلت بیرونی برای کودکان چالش‌های خاص خود را دارد. کودکان رشد زیادی دارند و طراحی وسیله باید این مساله را مد نظر قرار دهد. برای حل این مساله اسکلت بیرونی پایین تنه به شکل ماژولار طراحی شده است. در عین حال ساختار کلیه مفاصل و‌ قسمت‌های خودکار باید یکسان باشد. تعادل نیز باید تحت هر شرایط خارجی و بدون مکانیزم‌های خارجی حفظ شود. این وسیله برای کلیه کودکان قابل استفاده است. ارتفاع و عرض آن قابل تنظیم است.

همکاری بین گروه‌های پزشکی و مهندسی به کلیه اعضای گروه Junia‌ امکان توسعه ساختار مکانیکی قابل انطباق با فیزیک کودک را فراهم می‌کند.

ابزارهای شبیه‌سازی و کلینیکی برای آزمایش سازوکارهای پیش از ساخت وسیله نیز طراحی شده است. این امکانات گشتاورهای پایه و نیروهای زمین را بررسی می‌کند تا بهترین انتخاب به عنوان ورودی به موتورهای وسیله داده شود.


دریافت اطلاعات جدید در مورد بهبودی پس از سکته مغزی با کمک یک اسکلت بیرونی
طبیعی تر شدن راه رفتن با دستگاه های کمکی رباتیک


منبع: drive.tech

«استفاده و بازنشر مطالب تنها با ذکر لینک منبع و نام (مجله فناوریهای توان افزا و پوشیدنی) مجاز است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *