سرمایه‌گذاری جمعی برای ساختن اسکلت خارجی ویژۀ کودکان در اسپانیا

Marsi-Bionics-exoskeleton-for-children

شرکت اسپانیایی Marsi Bionics یک ربات اسکلت خارجی ویژۀ کودکان ساخته است. این ربات پیش از این برای کمک به راه رفتن یک دختر شش ساله ساخته شده بود. اکنون پژوهشگران این شرکت فراخوانی را برای جذب سرمایه به منظور توسعۀ بیشتر این وسیله آغاز کرده‌اند.

یک خبرگزاری اسپانیایی از ساختن پیش‌نمونۀ یک ربات کمک حرکتی ویژۀ کودکان معلول ویلچری توسط یک شرکت تازه تأسیس اسپانیایی خبر داد. شرکت Marsi Bionics برای ساختن این ربات کودکان (robokid) فراخوانی عمومی (campaign) را برای جذب سرمایۀ ۱۵۰۰۰۰ یورویی آغاز کرده است.

Elena Garcia پژوهشگر ارشد مرکز ایالتی پژوهشهای علمی در اسپانیا در این باره گفت: «ما پزشکان و بیمارانی هستیم که این وسیله را نیاز داریم اما طبق معمول توانایی پرداخت هزینۀ آن را نداریم.»

دکتر Garcia در حال کار بر روی پروژه ای برای ساختن رباتهای راه رفتنی برای کمک به کارگران صنایع سنگین بود که با پدر و مادر یک دختر معلول شش ساله برخورد کرد. این دختر به خاطر حادثۀ رانندگی محکوم به نشستن روی ویلچر شده بود. دکتر Garcia تصمیم گرفت برای کمک به کودکان همانند او، رباتی ویژۀ کودکان بسازد.

Marsi-Bionics-exoskeleton-for-children-2

نتیجۀ کار او یک اسکلت خارجی زیست سازۀ سبک و واکنش گرا به نام Atlas2020 بود که توانست با آن دخترک را راه ببرد.

این شرکت مجموعه‌ای از اسکلتهای بیرونی پایین تنه را به صورت قطعه‌های مجزا (modular) می‌سازد: از ارتزهای تک مفصلی فعال گرفته تا ارتزهای فعال و کامل بدنه، پشت، زانو و قوزک پا. پژوهشگران اسپانیایی می‌گویند این فناوری که به عنوان اختراع ثبت شده می‌تواند به عنوان روشی درمانی برای تصحیح گام برداشتن افراد مطابق با نیازهای هر فرد استفاده شود. این اسکلتهای بیرونی قابلیت تنظیم اندازه با توجه به اندازۀ بدن بیمار را دارند. بنابراین می‌توان گفت آن‌ها همراه با بدن کودک رشد می‌کنند.

بنا بر مطلبی که در وبگاه شرکت Marsi Bionics منتشر شده، شصت میلیون نفر در جهان توانایی راه رفتن ندارند و حدود پانزده درصد از آن‌ها کودکانی هستند که تحت تأثیر انواع بیماریهای عصبی قرار گرفته‌اند. این شرکت در کنار فراخوان عمومی برای تأمین مالی پروژۀ خود که با پرداختهای جزئی ۱۰ یورویی یا بیشتر توسط مردم انجام می‌شود، مشارکت کنندگان را در سود مالی پروژه نیز شریک می‌کند.

مسئولان این شرکت، خویشاوندان کودکان دچار مشکلات حرکتی را تشویق می‌کنند تا نامه‌هایی برای اظهار علاقه‌مندی به داشتن این وسایل کمک حرکتی برای شرکت بنویسند. این کار به شرکت کمک می‌کند تا به سرمایه‌گذاران نشان دهد اقبال کافی به فناوری توانبخشی کودکان از سوی مردم وجود دارد و با سرمایه‌گذاری بیشتر بتوان این وسایل گران قیمت را با تسهیلات مالی یا به صورت اجاره ای در اختیار گسترۀ بیشتری از مردم قرار داد.

منبع: Russia Today

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *