اسکلت بیرونی جاذب انرژی بدن

Exoskeleton-device-by-NC-State-engineers-and-UNC-Chapel-Hills-School-of-Medicine

اسکلت بیرونی «خود انرژی ساز» برای پیاده روی و دویدن راحتتر

آیا شما در کودکی آرزو داشتید مثل سوپرمن بدوید؟ در دهۀ گذشته اسکلتهای خارجی و سایر تجهیزات پوشیدنی پیشرفتهای مهمی داشته‌اند و ما را به سوپرمن شدن نزدیکتر کرده‌اند. یکی از کارهای مهمی که در این زمینه انجام می‌شود بهبود مهارتهای حرکتی و به ویژه اصلاح راه رفتن بیماران و کهنسالان جامعه است. مهندسان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و دانشکدۀ پزشکی UNC Chapel Hill اسکلتی بیرونی ساخته‌اند که می‌تواند هنگام راه رفتن انرژی پاها را جذب کند و هنگام نیاز آن را آزاد سازد.

این وسیله یک بخش کلاچ و فنر دارد که وظیفۀ تقلید راه رفتن عادی انسان را بر عهده دارد. هنگامی که این بخش بالای وتر قوزک پا قرار می‌گیرد می‌تواند انرژی بیشتری برای راه رفتن به کاربر بدهد. بنا بر آزمونی که روی ۹ نفر انجام شد این اسکلت بیرونی توانست تا ۷ درصد و در حالت ایده‌آل تا ۱۲ درصد بازدهی راه رفتن را افزایش دهد. می‌توان استفاده از این وسیله را این‌گونه توصیف کرد که انگار شما ۴٫۵ کیلوگرم بار کمتری را در کوله پشتی خود حمل می‌کنید.

Exoskeleton-device-developed-by-NC-State-engineers-and-UNC-Chapel-Hills-School-of-Medicine_2

ساختار کلاچ و فنر راه رفتن عادی پای انسان را تقلید می‌کند.

راه رفتن با این اسکلت بیرونی به کمک دوربینهای پیشرفتۀ ثبت حرکت هنگام راه رفتن کاربر بر روی تردمیل ثبت شد و حرکتهای وی لحظه به لحظه بررسی شد. همچنین راه رفتن کاربر بدون پوشیدن اسکلت بیرونی نیز بررسی شد تا با مقایسۀ دو حالت راه رفتن، میزان اثربخشی این وسیله مشخص شود.

این پروژه هنوز در مرحلۀ آزمون و بهبود قرار دارد و پژوهشگران همچنان به دنبال راهی برای تنظیم عمل‌کرد بهینۀ این اسکلت بیرونی هستند. این محصول زمانی که برای عرضۀ تجاری آماده شود، امکانات ویژه‌ای برای معلولانی که دچار اختلالهای عصبی در پاها هستند خواهد داشت.

Exoskeleton-device-developed-by-NC-State-engineers-and-UNC-Chapel-Hills-School-of-Medicine

منبع: DamnGeeky

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *