اسکلتهای بیرونی نظامی در حال جمعآوری حجم عظیمی از داده هستند. اما با این دادهها چه کاری انجام میشود؟ طرح ExoSense برای پاسخ به این پرسش راه اندازی شده است. در این زمینه شاید اطلاعات زیادی موجود نباشد به همین دلیل تعریف طرحی برای کاوش دادههای موجود منطقی است. برای کسب اطلاعات بیشتر با مجله فناوریهای توان افزا و پوشیدنی همراه باشید.
چرا طرح ExoSense تعریف شده است؟
نام رسمی این طرح #A214-003 // ExoSense است. این طرح توسط SBIR و آزمایشگاه کارکردهای نظامی یا AAL پشتیبانی شده است. AAL به دنبال ساخت سامانهای است که اطلاعات حسگرهای اسکلتهای بیرونی در یک دستگاه رادیویی دستی به کار گیرد. نتیجه کار میتواند برای سربازان پیاده نظام و با بستر Nett Warrior به کار گرفته شود. این بستر در درک سربازان از موقعیت نقش مهمی خواهد داشت.
اسکلتهای بیرونی و رباتیک پوشیدنی گاهی تعداد زیادی حسگر دارند. پس میتوان افزون بر سرعت حرکت میزان سختی حرکت را نیز سنجید. حسگرها میتوانند اطلاعاتی در مورد محیط، دما، رطوبت، مکان، ضربان قلب، اکسیژن اشباع خون، فشار خون، شارژ باتری، وضعیت بدن، سیگنالهای الکتریکی داخلی بدن و … را جمعآوری کنند. با پیشرفت حسگرهای پوشیدنی حجم اطلاعات در دسترس نیز بیشتر خواهد شد. تعجبی ندارد که برای تحلیل و استفاده از این دادهها طرحی خاص تعریف شود.
طرح ExoSense چه تفاوتی با طرح های موجود دارد؟
این برنامه بخشی از نوآوری پژوهش کسب و کارهای کوچک یا SBIR است. SBIR خود بخشی ازجایزه برنامه ویژه برای نیازهای فناوری یا SPARTN میباشد. بنابراین این طرح کسب و کارهای کوچک را هدف قرار میدهد. SPARTN طرحی است که دولت و صنعت را به یکدیگر پیوند میدهد. به این صورت تولید بهترینهای نوآوری ممکن میشود. قصد این است که به سریعترین شکل ممکن نیازهای بخش نظامی تامین شود. پتانسیل طرح ExoSense تا ۲ میلیون دلار است که در دو مرحله تامین میشود.
در زمینه اسکلت های بیرونی بیشتر بخوانیم:
شرکت ExoAtlet موفق به دریافت نشان CE برای اسکلت بیرونی خود شد
شرکت Boston Engineering و تحلیل اسکلت های بیرونی
همایش های اسکلت بیرونی سال ۲۰۲۰
منبع: exoskeletonreport
«استفاده و بازنشر مطالب تنها با ذکر لینک منبع و نام (مجله فناوریهای توان افزا و پوشیدنی) مجاز است.»