آزمایش کارکرد اسکلت بیرونی در دنیای واقعی و در دل صنعت در سال ۲۰۲۱

خط مقدم در ساخت اسکلت بیرونی مربوط به استفاده عملی است. به کارگیری اسکلت بیرونی در یک سازمان بزرگ نیازمند تغییراتی در مدیریت، برنامه ریزی و پیاده سازی منسجم است. تعداد زیادی از پژوهش‌های علمی حاکی از آن است که اسکلت بیرونی پتانسیل بالایی برای کمک به سایرین و کاهش خطر برخی جراحات در محیط کار را دارد. به ویژه جراحات و آسیب‌های کمر و شانه. اما ملاحظاتی در خصوص راحتی، آموزش و به کارگیری این ادوات وجود دارد. همچنین به دلیل اینکه این ادوات با تنوع بالا عرضه می‌شوند، برای استفاده از آن نیاز به مدیریت ویژه است. در ادامه این مقاله از مجله فناوری‌های توانافزا و پوشیدنی با آزمایش‌های عملی تعیین کارکرد اسکلت بیرونی در سال ۲۰۲۱ بیشتر آشنا خواهیم شد.

ارزیابی اسلکت بیرونی

تمرکز روی پیاده سازی برای کاربردهای واقعی

تعداد زیادی از پژوهش‌های علمی حاکی از آن است که اسکلت بیرونی پتانسیل بالایی برای کمک به سایرین و کاهش خطر برخی جراحات در محیط کار را دارد. به ویژه جراحات و آسیب‌های کمر و شانه. اما ملاحظاتی در خصوص راحتی، آموزش و به کارگیری این ادوات وجود دارد. همچنین به دلیل اینکه این ادوات با تنوع بالا عرضه می‌شوند، برای استفاده از آن نیاز به مدیریت ویژه است.

در این مرحله پژوهشگرانی که سال‌ها روی توسعه و پژوهش آزمایشگاهی کار کرده‌اند مقالاتی برای استفاده از اسکلت بیرونی خارج از آزمایشگاه منتشر نموده‌اند.

آزمایش اسکلت بیرونی خارج از محیط کار تنها راه کمک به کارگران و ترغیب شرکت‌ها است. با این روش سازگارترین کار با اسکلت‌های بیرونی شناسایی می‌شود؛ تجربه عملی و بازخورد موثر بدست می‌آید و برای به کارگیری عملی اسلکت بیرونی در شرکت مورد نظر نیز برنامه‌ ریزی ممکن می‌شود.

آزمایش عملی برای برنامه ریزی مفید است. اما آزمایش زیاد بدون پیاده‌سازی نوعی حلقه معیوب است. در واقع نخستین عرضه کنندگان اسکلت بیرونی با به کارگیری تجربه پنج ساله خود برای ساخت اسکلت بیرونی توانسته‌اند برنامه‌های تکرارپذیر و در مقیاس بزرگ را طراحی کنند.

در سال ۲۰۲۱ شرکت‌های بیشتری دریافته‌اند که برای به‌کارگیری عملی اسکلت‌های بیرونی به دانشی فراتر از پژوهش‌های آزمایشگاهی نیاز است. به همین دلیل این شرکت‌ها روی کاربردهای عملی تمرکز دارند.

شرکت های بیمه و اجرای آزمایش برای تعیین قوانین

بر طبق گزارش International Association for the Study of Pain, از سال ۱۹۹۰ آسیب‌های ناحیه پایین کمر علت اصلی ناتوانی در سال‌های پایانی زندگی است. بار این آسیب‌ها در سطح جهانی در سال‌های اخیر بیشتر نیز شده است.

شرکت‌های بیمه با آگاهی از هزینه‌های آسیب‌های کمری و سایر آسیب‌های محیط کار به میدان آمده‌اند. ایمنی و ارگونومی به کاهش نرخ آسیب کمک کرده است. اما فرآیند ماشینی شدن نیز محدودیت‌های خود را دارد.

این گونه از تغییرات را به دلیل‌های مختلف  نمی‌توان به شکل مستمر به کار گرفت. اگر هم بتوان باید پیش از اعمال تغییر، سال‌ها برنامه‌ریزی کرد و بودجه را تنظیم کرد.

آزمایش عملی برای سنجش کارکرد اسکلت بیرونی

شرکت‌های بیمه در جست و جوی سیاست‌های موثر و عملی برای پیشگیری از‌ آسیب‌های محیط کار هستند. در سال ۲۰۲۱ برخی از پیشتازان این حوزه با آزمایش‌های عملی و همکاری با سیاست‌گذاران صنعت مانند صنعت ساخت و ساز، انبارداری، فروش، ساختمان سازی و کشاورزی در این راستا اقداماتی انجام داده‌اند.

یکی از نمونه‌های شاخص این امر شرکت SAIF است. HeroWear به کمک SAIF در تجهیز ۴۰ کارگر در چهار مرکز مختلف همکاری داشتند. این همکاری برای آزمایش کارکرد اسکلت بیرونی مورد نظر بود.

نتایج این همکاری به تازگی در یک وبینار و یک ویدئو ثبت شده است. SAIF تطبیق کاربر و مقبولیت کاربر با اسلکت بیرونی، راحتی دستگاه،‌ محیط کار و برنامه‌های خوب ارگونومی و ایمنی را در کارهای سنگین ارزیابی کرد و به اشتراک گذاشت.

نتایج نشان می‌دهد که قسمت پایینی کمر در این کاربران تا ۷۳ درصد ناراحتی کمتری را تجربه کرد. همچنین تلاش برای انجام کار ۳۰ درصد کمتر شد و ۸۰ درصد کاربران فکر می‌کردند که اسکلت بیرونی می‌تواند از آسیب کمر جلوگیری کند.

اسکلت بیرونی مورد نظر برای خم شدن، بلند کردن بار سنگین مفید بود. کاربران راضی بودند از اینکه می‌توانند اسکلت بیرونی را در خانه برای کار در حیاط و انبار کردن چون به کاربرند.

رشد و توسعه اسکلت بیرونی بعد از سال ۲۰۲۱

واقعیت این است که افزون بر جلب کاربران صنعتی، اسکلت‌های بیرونی کاربران خانگی را نیز جلب کرده‌اند. حتی پس از سال ۲۰۲۱ نیز رشد اسکلت بیرونی ادامه خواهد یافت. استاندارها و روش‌های استانداردسازی نیز گسترش خواهد یافت.

به کارگیری اسکلت بیرونی در دنیای واقعی تمرکز اصلی این فعالیت‌ها خواهد بود. بنابراین بیمه و ایمنی در این مورد اهمیت دارد. شرکت‌های بیمه و سیاست‌گذاران در این حوزه برای هدایت مسیر آینده به سوی خانگی شدن این فناوری کار زیادی در پیش دارند.


کاربرد ربات های اگزواسکلتون در توانبخشی
خطرات بالقوه ربات های توانبخشی
وضعیت اسکلت های بیرونی در سال ۲۰۲۲


منبع: riskandinsurance

«استفاده و بازنشر مطالب تنها با ذکر لینک منبع و نام (مجله فناوریهای توان افزا و پوشیدنی) مجاز است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *